Visites

Fes els teus comentaris!!

13.07.2008 - Entrades anteriors restaurades (www.lesarenes.com)
29.12.2006 - Nuria Casanovas Dosrius
Felicitats per per aquest portal de Les Arenes tant bonic. Nuria.(7.10.2006)

29.12.2006 - Jordi Contijoch Boada
Mentres m'estava barallant després d'una bona esbufegada amb un trípode, flash i una màquina fotogràfica intentant aclimatar-me a la foscor de la cova de Santa Agnès per fer-ne algunes fotografies, apareixen uns visitants que tot petant la xerrada em pregunten si he estat a la ermita de la Mare de Déu de les Arenes. Com que em dedico a fotografiar el patrimoni de Catalunya tic que dir que efectivament hi he estat en dues ocasions. La primera pot-ser ja farà; set o vuit anys quant tenia cura de l'església un professor religiós de Barcelona que m'hi va acompanyar expressament i recordo que es passava per un petit bar o restaurant que ha desaparescut. Ara recenment, fent un repàs fotogr&agràfic pel Vallès Occ. en que em vaig trobar amb el grup d'Amics de l'Ermita de les Arenes que també; molt agradablement em van permetre entrar a fer algunes instantànies del seu interior. La ocasió m'ha servit per donar un repàs a l'interessant llibret que em van obsequiar editat per aquest grup de persones amb tantes dades i anècdotes curioses. Ara amb les noves tecnologies m'ha sorprès la acurada presentació d'aquesta WEB que posa a l'abast de tothom la història d'aquestes humilds pedres que algú amb devoció i fè va aixecar fa ja vuit-cents anys. L'ermita, minúscula enfront de tants grans cenobis destaca per la seva senzillesa estant rodejada per un paratge boscós de gran bellesa que ben mereix una visita a qui no la conegui. La pau del lloc serà agraïda. (5.10.2006)

29.12.2006 - Albert (www.nextret.net)
Lleuger coneixedor de Les Arenes, la nova web m'ha agradat perque dona una visió global, detallada i histórica dels fets diferencials de la zona i és molt representativa de les persones que la integren i estimen. Enhorabona ! (30.08.2006)

29.12.2006 - PERE MORATONAS DALMAU
Carlos, aixo es de crak!!!!!!!!!
29.12.2006 - Sergi (www.cint-consulting.com)
Hola, m'agradat molt veure aquest web

29.12.2006 - Nur
La web de les arenes.....visca el tiet de la Sil!!! Felicitats pel projecte, endavant!! Jaume...estàs estupendo a la foto!!! Les Arenes em donen bon rotllo, i és que tot hi no ser del Vallès, aqui he passat des d'un St Joan a una tarda d'estiu rodejada de la gent que hi transita, tots feu que l'entorn, ja magnífic en si mateix, esdevingui màgic i que les hores passin amb calma i tranquilitat. Conserveu aquest petit paradís i que aquesta web sigui la mostra del que és viure amb harmonia i felicitat. Una abrçada!


29.12.2006 - Pau Casanovas Gilabert
Aquest web esta fantàstica!!!

28.12.2006 - Carles Casanovas (www.lesarenes.com)
Per una incidencia de tipus tècnic avui dia 29/12/2006 s'han perdut les entrades que teníem fins la data. No tornarà a passar mes. Salutacions.

13.07.2008 - Entrades anteriors restaurades (www.lesarenes.com)
30.01.2007 - Teresa
Carles, acabo de llegir l'article del diari Avui i voldria dir-te que estic impressionada pel teu coratge i per l'esperit de superació que has demostrat. Anem tots tan esverats que a vegades ens oblidem de quines són les coses importants de veritat. El que expliques en l'article m'ha ajudat a recordar-ho. Moltes gràcies

28.01.2007 - Anna Sorita
Hola estic a la bibloteca i ma fet molta ilosio d\'entrar a la web de Les Arenes. A la meva germana i a mi ens agrada molt venir per la Festa Major i si podem venir un altre dia millor. De vegades hi venim d\'excursió amb el Pep i el Bernat i la Lídia i el Lepe i els meus pares (Vicenç i AnnA)
(16/01/2007)

16.01.2007 - Vane
Ei, gent! Esteu super ben organitzats. Ben cert és que formeu part d´una mena de paradís...Endavant amb el vostre projecte

02.01.2007 - Javier Aguilar Guindulain (www.king-eclient.com)
Carai! Ja tinc ganes de visitar aquestes terres tan boniques!!!

M’apunto allò que es comenta que hi ha accés lliure a la piscina de Can Casanovas!!!!!

Com a regal us adjunto un poema que sempre m’ha agradat molt...compartir.


Una nit de lluna plena
tramuntàrem la carena,
lentament, sense dir re ...
Si la lluna feia el ple
també el féu la nostra pena.

L'estimada m'acompanya
de pell bruna i aire greu
(com una Mare de Déu
que han trobat a la muntanya.)

Perquè ens perdoni la guerra,
que l'ensagna, que l'esguerra,
abans de passar la ratlla,
m'ajec i beso la terra
i l'acarono amb l'espatlla.

A Catalunya deixí
el dia de ma partida
mitja vida condormida:
l'altra meitat vingué amb mi
per no deixar-me sens vida.

Avui en terres de França
i demà més lluny potser,
no em moriré d'anyorança
ans d'enyorança viuré.

En ma terra del Vallès
tres turons fan una serra,
quatre pins un bosc espès,
cinc quarteres massa terra.
"Com el Vallès no hi ha res".

29.12.2006 - Nur
La web de les arenes.....visca el tiet de la Sil!!! Felicitats pel projecte, endavant!! Jaume...estàs estupendo a la foto!!! Les Arenes em donen bon rotllo, i és que tot hi no ser del Vallès, aquí he passat des d'un St Joan a una tarda d'estiu rodejada de la gent que hi transita, tots feu que l'entorn, ja magnífic en si mateix, esdevingui màgic i que les hores passin amb calma i tranquil•litat. Conserveu aquest petit paradís i que aquesta web sigui la mostra del que és viure amb harmonia i felicitat. Una abraçada! Nur (27.12.2006)12.2006 - Sílvia Martí Casanovas
Felicitats per aquesta web tant ben organitzada!!!Està; genial!+
Bon Nadal! (25.12.2006)

29.12.2006 - Familia Tiana Casablancas
Aquesta web està molt bé i us volem felicitar, sobretot a l'artista. Podrieu afegir una galeria més amplia de fotos i un punt de venda (mores de la baixada de les monjes, entrades pel campionat de petanca, un CD recopilatori amb les currandes dels últims 20 anys...) Esperem que l'any vinent toqui la loteria i mentrestant aprofitem per desitjar-vos un bon any 2007. Pere, Eli, Ivet, Oriol, Marc, Nil, Xavi, Marta, Carlota i el que sigui. (25.12.2006)

29.12.2006 - CARMEN ELECTRA
Un amic m'ha parlat d'aquesta web, he vingut a mirar-la i crec que està força bè. La primera vegada que vaig sentir a parlar de Les Arenes, creia que jo no tenia rés a veure amb aquest bonic indret. Però quina sorpresa la meva quan ahir, entre panellet i panellet, la meva germana em va fer recordar que alguns dels moments més solemnes de la família han transcorregut a Sant Feliu del Racó, a una passa de Les Arenes. No és ben bé el

Faci clic aquí per escriure una entrada
Atrás 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Siguiente