Visites

Fes els teus comentaris!!

13.07.2008 - Iris Miralle Dalmau
21.02.2007 - Iris Miralles Dalmau
Enhorabona per la web! és fantàstic poder gaudir de les arenes des de casa, sobretot per aquells caps de setmana que no puc venir...

Com a proposta plantejo la possibilitat de posar quatre dades bàsiques de la junta (estan tant sols...!) citant, de manera resumida, la seva trajectòria, com i perquè es va prendre la decisió, quines coses s’han aconseguit, com treballen i s’organitzen, una mica d’història de la Junta de l’Associació de les Arenes.
De fet, als estatuts de l’associació destaca els fins de l’associació, però el que proposo és deixar el marc normatiu per un costat, i personalitzar una mica més la cosa... i no em refereixo a posar les edats, aficions i hobbies, no! no cal!!!
Per altre banda, enhorabona per l’article del diari avui! És una bona manera de fer conscient a la gent ignorant! Molt bé!
PD: a veure si amb la nova Llei de la dependència aconseguim alguna cosa! No oblidem que son prestacions com a dret subjectiu. Per tant, a aquell que ho necessiti, si no ho obté, pot exigir-ho a l’Administració, i si s’escau, davant dels tribunals! Endavant!

13.07.2008 - Entrades anteriors restaurades
15.08.2007 - nohemi (www.campingriano.com)
web!!!
la vida son dos dias y ya ha pasado uno y medio!!!

12.07.2007 - Lali Manich
Carles, moltes gràcies per el llibre de les plantes. No hi estat mai a Les Arenas, però estic segura que es un lloc molt bonic i que aviat aniré.

09.07.2007 - buttefly
Hola amics, voldria saber si a Les Arenes s'organitzen excursions per als seus entorns, que m'han comentat que són molt bònics.

06.07.2007 - butterfly
Hola amics,

moltes vegades passo per les Arenes tot anant a Sant Llorenç, però mai havia agafat el cami que hi puja. Al descobrir la vostra web, ha estat una bona excusa per anar-hi.

Trobo que és un lloc molt tranquil i bonic. Quina sort que teniu!

18.04.2007 - isabel
hola! fent una búsqueda dels meus articles publicats us he trobat a vosaltres! merci per la difusió que heu fet del reportatge a Carles Casanovas!
isabelb

14.04.2007 - ino
mol chulu

09.04.2007 - Demas
Good site! Thanks.

09.04.2007 - ainhoa
Comences mirant internet i acabes coneixent un lloc que pel que he llegit té molta història i es veu que és molt maco!. Prometo anar-lo a veure i tornaré a escriure un comentari que segur que serà per dir alguna cosa bona. Sempre és bonic conéixer coses noves d'aquí!! Gràcies

03.04.2007 - Jaume Martí (www.lesarenes.com)
Un aplaudiment ben fort per el creador d'aquesta web que cada día es millor, les modificacions que hi han la enriqueixen més i més. Es molt important que entre tots l'anem visitant forçes vegades, per així ferla més forta.

03.04.2007 - Marc Sala
Enhorabona a totes aquelles persones que fan posible aquesta web que denota la mateixa pau, tranquilitat i felicitat que trobes al arribar a Les Arenes. Un lloc on els mes menuts ajuden als avis a cuidar el jardí, passejar envoltat de natura, jugar a cuit i amagar... Petits detalls que els fan fer feliços i que la nostra societat i la vida a la ciutat no ens ho permet fer.
Enhorabona als creadors de la web.

04.03.2007 - Santi
Enhorabona pel web! Celebro el nou apartat de foto/s retro, segons m'han dit les Aranes apareix a la Enciclopedia Catalana com la urbanització més antiga de Catalunya. Animo als qui tinguin continguts d'època a que els enviin al webmaster.

Salut!!

01.03.2007 - David Borrell
Felicitats per la web. Sembla superprofessional! Seriosa de veritat. Em sorprèn, perquè quan venim ens ho passem molt bé. Molt 'cachondeo', festes i bons àpats i, és clar, això tan ben fet...
En fi, només demano tenir més oportunitats de venir a passar alguna jornada completa com la que hem passat fins ara: excursioneta, bon jalar i partidet de futbol, piscina si toca, però sobretot divertimento.
Ànims i endavant!
Faci clic aquí per escriure una entrada
Atrás 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Siguiente