Visita inspecció Tardor 7-octubre-2007

Inspecció tardor 2007-Projecte Rius

El passat diumenge dia 7 d'octubre, en un dia solejat i clar, es va realitzar la trobada de veïns i amics de Les Arenes per, entre tots, inspeccionar el nostre tros de riu. La participació va ser molt més nombrosa que l'anterior trobada (quasi una trentena de persones, entre les quals destacava un gran nombre de nens i nenes amb moltes ganes de participar i gaudir amb l'activitat proposada)

Plegats varem fer les comprovacions físiques i químiques pertinents, varem buscar dintre del riu macroinvertebrats, peixos i amfíbies que ens donessin les pautes per veure en quin estat es troba el nostre riu. També es van observar les plantes i els ocells. Amb l'alegria dels assistents es va gaudir de la presencia d'ocells com el Bernat Pescaire i de peixos com bagres i alevins de bagres.

Com a conclusió de la inspecció podem dir que el riu tenia un caudal d'aigua molt inferior al del mateix mes de l'any passat. Malgrat això, l'aigua que fluïa tenia un aparença prou bona i els macroinvertebrats trobats indiquen que el seu estat de salut és acceptable.

Salvador Miralles
 

Inspecció tardor 2007-Projecte rius